fbpx

Meidän tarina

Meidän tarina 2019-06-10T09:56:21+00:00

Meidän tarina

Kiva että olet kiinnostunut meidän taustasta. Tässä lyhyt kuvaus meistä, ja miksi olemme olemassa.

Henkilöstöpalvelut Työntekijät HTP Oy auttaa työnantajia sekä työntekijöitä löytämään toisensa. Siinä olemme hyviä.

Yrityksemme perustettiin vuonna 2017. Innokkaina halusimme aloittaa toimintamme, mutta tietoihimme lipsahti pieni kirjoitusvirhe.
HTP Oy oli tarkoitus olla lyhenne nimestämme muodossa HPT Oy. Nimen päätimme muuttaa oikeaksi vasta myöhemmin, sillä kirjainten vaihtaminen olisi aiheuttanut uuden nimen rekisteröinnin. Ajan kuluessa huomasimme, että nimen vaihto ei tule kuuloonkaan! Olemme ylpeästi Henkilöstöpalvelut Työntekijät HTP Oy ja muistamme nykyään lämmöllä sen hetken, kun saimme tiedon patentti- ja rekisterihallitukselta, jossa Henkilöstöpalvelut Työntekijät HTP Oy nimi oli rekisteröity meille.

Missiomme ja tavoitteemme
Ammattitaitoamme on työllistää kaikki meidän työntekijät ympäri vuoden, ja samalla tehdä työntekijöistämme moniosaajia ja auttaa heitä eteenpäin urassaan.

Jokaisen menestys on itsestä kiinni, mutta me kannustamme ja kaivamme jokaisesta työntekijästä potentiaalin esille. Järjestämme koulutuksia yhteistyökumppaneiden kanssa ja autamme näin työntekijöitä uusien tehtävien pariin.

Arvostamme työntekijöitämme ja asiakkaitamme. Haluamme palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla ja löytää kaikille sopivan ratkaisun.

Me välitämme työntekijöitä, ja me välitämme työntekijöistä. #mevälitamme