fbpx

Meidän tarina

Meidän tarina 2018-10-25T05:47:10+00:00

Kiva että olet kiinnostunut meidän taustasta. Tässä lyhyt kuvaus meistä, ja miksi olemme olemassa.

Olemme Henkilöstöpalvelut Työntekijät HTP Oy. Työmme on auttaa työnantajat ja työntekijät löytämään toisensa erilaisten ratkaisujen kautta. Siinä olemme hyviä. Myyntiorganisaatiomme koostuu yhtiön osakkaista, ja teemme siksi kaikki työmme yrittäjähenkisesti, eli kaikki peliin joka päivä.

Vaikka Henkilöstöpalvelut Työntekijät on vuonna 2017 perustettu yhtiö, on meidän toimistohenkilökunnalla yli 15 vuoden kokemus alalta. 2017 kun yhtiö päätettiin perustaa ja intoa täynnä halusimme alkaa välittää työntekijöitä, lipsahti pieni kirjoitusvirhe. Nimittäin HTP Oy oli tarkoitus olla lyhenne nimestämme muodossa HPT Oy. Alkavalle yritykselle päätimme muuttaa nimen vasta kun siihen on varaa, sillä kirjainten päittäin vaihtaminen olisi aiheuttanut uuden nimen rekisteröinnin, johon ei ollut aikaa eikä turhia menoja silloin kaivattu. Ajan kuluessa huomasimme että nimen vaihto ei tule kuuloonkaan. Olemme ylpeästi Henkilöstöpalvelut Työntekijät HTP Oy ja muistamme nykyään lämmöllä sen hetken kun saimme tiedon patentti- ja rekisterihallitukselta, jossa Henkilöstöpalvelut Työntekijät HTP Oy nimi oli rekisteröity meille.

Missiomme on työllistää kaikki meidän työntekijät ympäri vuoden, ja samalla tehdä työntekijöistämme moniosaajia ja auttaa heitä eteenpäin urassaan.

Jokaisen menestys on itsestä kiinni, mutta me kannustamme ja kaivamme jokaisesta työntekijästä pontentiaalin esille. Järjestämme koulutuksia yhteistyökumppaneiden kanssa ja autamme näin työntekijöitä uusien tehtävien pariin.

Meidän arvot

Yrityksen liiketoiminnan johto joutuu päivittäin tekemään erinäköisiä ratkaisuja. Kaikille ratkaisuille ei löydy kirjasta suoraa ratkaisumallia. Siksi päätimme luoda meille arvot joiden tarkoitus on ohjata meitä tekemään kaikkia palvelevia ratkaisuja päivittäisessä toiminnassa.

Arvostus

Arvostamme jokaista työntekijäämme. Haluamme palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme että he luottavat työnantajaansa ja pyrimme löytämään jokaiselle sopivan ja häntä kiinnostavan työtehtävän.

Rehellisyys

Olemme rehellisiä ja läpinäkyviä hinnoittelumme suhteen, näin ollen kohtelemme jokaista asiakasta samalla periaatteella. Haluamme solmia pitkä-aikaisia yhteistyösopimuksia jotta voimme palvella asiakkaitamme paremmin.